Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑ'Ι'ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ OFF SHORE....ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!! [ video ]

Πολλές φορές λέμε το κλισέ "Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή" ή το πιο πιο λαϊκό "όλα απ' τη ζωή είναι βγαλμένα". Στην περίπτωση όμως του Παύλου Χαϊκάλη εκείνο που ισχύει είναι το αντίστροφο. Η ζωή αντέγραψε την τέχνη και μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, μια σκηνή από την πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, θυμίζει απελπιστικά την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται το όνομά του.
Για την ακρίβεια, στο βίντεο ο κ. Χαϊκάλης, υποδυόμενος τον Μίμη Σαραντινό, εξηγεί στη γυναίκα του το λόγο που πρέπει να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Κύπρο. Αυτός δεν είναι άλλος, από το να κλείσει μια off-shore εταιρία που διαθέτει στη Λευκωσία. Μια υπόθεση που μοιάζει πολύ με τα όσα έχουν προκύψει για τον ίδιο σήμερα, αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση off-shore στην κυπριακή πρωτεύουσα, κάτι που φυσικά ο ίδιος το αρνείται.    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και Εσύ Λαέ ..... ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ !!!

Την Χώρα ΜΑΣ Την Πατρίδα ΜΑΣ Την ΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .... ΩΡΩΠΟ !!!

..... να ναί καλά ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!! Οι Φίλοι Μας Τα Σκυλιά Οι ΑγγλοΑμερικάνοι !!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!