Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ''VIDEO'' ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !!! [ video ]

Ένας νέος άφθαρτος πολιτικός, που θυμίζει σε αποφασιστικότητα και σφρίγος και τον παλιό Αλέξη Τσίπρα, γοήτευσε σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Ειτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας πολλούς να μιλήσουν για τον «νέο αρχηγό».
Ο νεαρός που πήρε το λόγο στη συνδιάσκεψη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε τους πάντες άφωνους. Το όνομά του είναι Αλέξης Τσίκρας και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στο πρόσωπό του, τον μελλοντικό αρχηγό του κόμματος – και γιατί όχι; - τον νέο πρωθυπουργό.
Με σταθερή φωνή που θύμιζε τον παλιό Αλέξη Τσίπρα, ο Τσίκρας είπε αυτά που περίμενε να ακούσει το κοινό. Γι’ αυτό και το χειροκρότημα στο τέλος της ομιλίας του, υπήρξε πρωτοφανές. Πολλοί μάλιστα σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν επίμονα να τους πει μια παράγραφο ακόμα, δίκην encore.
Η παρουσία του νεαρού Αλέξη Τσίκρα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που με ανακοίνωσή του τον κατηγόρησε για «μνημονιακό» και τόνισε ότι ποτέ δεν ακούστηκαν αυτά περι παραμονής στο Ευρώ, όταν ήταν αυτός στον ΣΥΡΙΖΑ.    Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: