Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ....Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ !!! [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων στο ερώτημα που θα κριθεί κατά τη γνώμη του η εκλογική μάχη της 20ής Σεπτεμβρίου.
«Αυτό που με τρομάζει, λέω ύστερα από 20 χρόνια ένας ιστορικός του μέλλοντος κοιτάξει τα πράγματα όχι μόνο την οικονομική αλλά την κοινωνική, την αξιακή και δει τα κόμματα θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Να μαλώνουν, να κάνουν τρικ, θα πει: “αυτοί οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν τίποτα”. Θα πάμε σε μία 8-κομματική, 9-κομματική βουλή που θα έχει τα ίδια προβλήματα με την προηγούμενη και χειρότερα που θα μιλά την ίδια γλώσσα, την ίδια ρητορική, τις ίδιες στρατηγικές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης.
Και πρόσθεσε: «Αρα δεν αλλάξαμε τίποτα. Εγώ έλεγα η μεταπολίτευση θα τελειώσει σε αυτές τις εκλογές. Ομως δεν θα τελειώσει. Δεν αλλάξαμε τίποτα. Τι θα άλλαζε θα μου πείτε; Αν βγει ένα κόμμα πρώτο θα προσπαθήσει άλλα δύο να κάνει κυβέρνηση. Αυτά είναι δύσκολα στην Ελλάδα. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει για 3 ή για 4 χρόνια να φτιάξουμε το κράτος σοβαρό και να το κάνουμε ύστερα αριστερό ή δεξιό ήταν η μεγάλη συμμαχία».
Στην επισήμανση αν αναφέρεται στη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και με τη συμμετοχή και των άλλων κομμάτων ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Αυτή είναι η λύση. Πως αλλιώς μπορεί να γίνει; Εχουμε χρόνο να μαλώνουμε στον αιώνα τον άπαντα. Αλλά αυτό το κράτος δεν είναι κράτος. Αν συμφωνούν όλοι να κάνουν ένα σοβαρό κράτος, με σταθερές δομές και λειτουργίες και μία δημοκρατία που δεν θα αμφισβητείται από τον καθένα σε μία πλατεία και από κει και πέρα να είναι αριστερό ή δεξιό, συντηρητικό ή προοδευτικό, ανάλογα με το τι θέλει ο κόσμος, αυτό δεν μπορεί να γίνει έτσι. Ολη η Ευρώπη δεν έχει λειτουργήσει έτσι».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: