Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ....ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

Παλιότερα η Ελλάδα ήταν γνωστή για τους 12 Θεούς. Τώρα είναι γνωστή για τους 12 Σοφούς που έκαναν τις φοβερές προτάσεις για το Ανασφαλιστικό.
Η «επιτροπή σοφών» μάς λένε ότι θα ανακοινώσει σήμερα την περικοπή συντάξεων από 11% μέχρι 18%. Καλά, πρέπει να είναι πολύ σοφοί αυτοί. Γιατί τους κρατάμε κρυμμένους; Να τους εμφανίσουμε να σαρώσουν τα Νόμπελ. Δύο Νόμπελ. Και Νόμπελ Οικονομίας και Νόμπελ Χημείας, που κάνουνε το σκατό παξιμάδι και τη σύνταξη σκατά. Αντί να πληρώνεσαι για 12 μήνες το πολύ πολύ, όπως προτείνουν, θα πληρώνεσαι μέχρι και μηδέν ή κανένα μήνα. Αφού για του χρόνου η Πιρέλι θα βγάλει το θρυλικό της ημερολόγιο - ειδικά για την Ελλάδα - με μηδέν μήνες.
Βέβαια, αν είσαι ο Λάτσης, δεν θα σε πειράξει και πολύ αν δεν πάρεις σύνταξη.
Κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι 12 Σοφοί συσκέπτονταν τόσο καιρό για να αντιγράψουν το αυστραλιανό μοντέλο. Κλόπι - πέιστ δηλαδή. Και δεν ξέρουμε και πόσο στοίχισε.
Επειτα, όταν ακούς «αυστραλιανό μοντέλο», άλλο σκέφτεσαι. Ωραίες και σέξι εικόνες και όχι εκθεμελίωση συντάξεων.
Τον όρο «εκθεμελίωση» αντί του «σιγά σιγά» στο Ασφαλιστικό χρησιμοποίησε και δήλωσε πως προτιμάει ο Γ. Δραγασάκης στο δελτίο του Μega. Ισως να είναι σωστή η προτίμησή του. Μπουρλότοοοο όμως είναι η εκθεμελίωση κατά τη Σαπφώ Νοταρά.
Το ευχάριστο είναι ότι ο αντιπρόεδρος αποκάλυψε πως εκτός από το αυστραλιανό μοντέλο υπάρχει και μοντέλο Νέας Ζηλανδίας και μοντέλο Σουηδίας. Προσωπικά, είμαι υπέρ του μοντέλου Σουηδίας.
Υπάρχει βάσιμη εκτίμηση όμως ότι θα ισχύσει τελικά το γερμανικό μοντέλο των δανειστών.
Το μόνο κοινό που υπάρχει στα μοντέλα είναι το ημίγυμνο στα μοντέλα και στο ξεβράκωμα των συνταξιούχων από τους 12 Σοφούς, που είναι πραγματικοί Θεοί.                                              

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


1.) Τσίπρας: ... Θα βοηθήσουμε τους πρόσφυγες από το ... υστέρημά μας ... !!!

2.) Νίκος Κοτζιάς: Zήτησε από τους Εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων να αποστείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας .... ο κ. Κοτζιάς απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα .... κόμματα, υπενθυμίζοντας ότι .... εκκρεμεί η ..... Aπάντησή τους για το θέμα αυτό !!!!


Aπάντησή MAΣ:

{[1.)+2.)]=3.)} Hey Boys ! Fuck All You !!! Hey Bastards ! [AEI ΣIXTIP !]