Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ....''ΛΑΔΙΕΣ'' ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Αυστηρή προειδοποίηση εκτός αλλά και εντός του χώρου της Δικαιοσύνης προς όσους παρεμποδίζουν το έργο της, απηύθυνε από του βήματος της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και γνωρίζω τα νομικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για να παρεμποδίζουν το έργο της Δικαιοσύνης». Όπως τόνισε, εξάλλου, «η Δικαιοσύνη είναι τυφλή αλλά δεν πρέπει να είναι κουφή» και «πρέπει πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία».
Ο Δ.Παπαγγελόπουλος υπεραμύνθηκε της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν την ίδια στιγμή άλλες εξαρτήσεις και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ιδεολογική, ιεραρχική και εμονική εξάρτηση.
Αναφερθείς στο θέμα της διαφθοράς είπε ότι «είναι βδέλα που μας απομυζά». «Είναι όμως και Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, πέντε εμφανίζονται», πρόσθεσε και τόνισε ότι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της διαφθοράς χρειάζεται η «συνδρομή όλου του πολιτικού συστήματος». «Η πάταξη δεν είναι στοίχημα αλλά ιστορική επιταγή, λαϊκή εντολή, επιλογή του πρωθυπουργού και είναι μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από την γάγγραινα αυτή», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: