Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ : ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ....ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ !!!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει λέγοντας πόσο ωραία είναι η κατάσταση και η πολιτική που θα εφαρμόσει», είπε για τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού μάς προσγειώνει στην πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, ο Β.Μεϊμαράκης τόνισε ότι έρχονται μεγάλες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ότι έρχεται φοροκαταιγίδα, ύφεση και έλλειμμα αντί για πλεόνασμα, και αύξηση της ανεργίας για το '15 και το '16.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι η ΝΔ εκπροσωπεί «τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικό φιλελευθερισμό και δεν έχει σχέση με νεοφιλελεύθερες ακραίες πολιτικές όπως προσπαθεί να δείξει ο Α.Τσίπρας».
Ο Β.Μεϊμαρακης τόνισε ότι η ΝΔ ως συγκροτημένη πολιτική δύναμη θα προασπίσει την πορεία που έχει χαραχθεί για ανάπτυξη και πρωτογενή πλεονάσματα σε ευρωπαϊκή πορεία. «Η ΝΔ έχει τονίσει πως ό,τι εποικοδομητικό, σωστό, ευρωπαϊκό, προοδευτικό, αναπτυξιακό θα υπάρχει, εμείς θα το επιδοκιμάζουμε, και ο,τι υφεσιακό, αντιευρωπαϊκό, οπισθοδρομικό θα φέρνει, εμείς θα το αποδοκιμάζουμε», συμπλήρωσε ο Β.Μεϊμαρακης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑPNOYMAI NA αποδεχθώ οποιονδήποτε NOMO έχει μπει σε Iσχύ από την ώρα που προδότες METAτρέψανε την χώρα MOY σε Xρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας Tράπεζας.