Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η....ΘΑΤΣΕΡ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !!! [ video ]

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ξέπλυνε με το τρίτο Μνημόνιο τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά, απείλησε χτες την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πως καμία υπόθεση δεν έχει κλείσει, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως, εκτός από αδίστακτος απατεώνας, είναι και καθυστερημένος, αλλά δεν πειράζει, αφού απευθύνεται σε χάπατα που τον ψήφισαν γιατί «έδωσε μάχες».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε για μια ακόμα φορά πως ήρθε ο καιρός τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση, και πως τα όνειρα θα εκδικηθούν αυτούς που έκαναν όνειρα, για να μάθουν άλλη φορά να μην ονειρεύονται.
Ο Αλέξης Τσίπρας παρείχε κάλυψη στον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Γιώργο Σταθάκη για την υπόθεση των πόθεν έσχες αλλά δεν χρειαζόταν, αφού μόνο η Βουλή μπορεί να τους ελέγξει, αλλά με τη σύνθεση που έχει η Βουλή σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει βουλευτής ή υπουργός που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, ακόμα κι αν τον πιάσουν επ” αυτοφώρω να τζουρνεύει τίποτα δισεκατομμύρια.
Αν δεν είναι αυτός ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος ,τότε ποιος είναι ? ? ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: