Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ....''ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ'' ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ !!!

Σήμερα  τα απόβλητα που οι πλούσιοι  ευρωπαίοι εταίροι θέλουν να αποθηκεύσουν είναι άνθρωποι και έχουν ήδη επιλέξει τον υγειονομικό χώρο ταφής τους: Την Ελλάδα!
Η γερμανική «λογική»  είναι απλή και διαμορφώνεται από τα εξής δεδομένα:
  • Η προσφυγική - μεταναστευτική ροή είναι τεράστια και απαιτούνται αναχώματα για να περιορίσουν την είσοδο των εκατομμυρίων δυστυχισμένων στα πλούσια ευρωπαικά (γερμανικά) σαλόνια.
  • Η οικονομικής της ηγεμονία προσφέρει στη Γερμανία τη δυνατότητα να επιβάλλει τις πολιτικές της απόψεις και επιδιώξεις στους «εταίρους» της, κάποιοι από τους οποίους (η Ελλάδα) έχουν μετατραπεί σε αποικία της.
  • Ασκώντας την ανάλογη πίεση καθώς η ελληνική οικονομία περιέρχεται στον απόλυτο γερμανικό έλεγχο, το Βερολίνο θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα τις «αποθήκες» για τη φιλοξενία των εκατομμυρίων ανθρώπων που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους για μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη.
Οι γερμανικές πιέσεις προς την Ελλάδα για την συγκράτηση στο έδαφός της ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού προσφύγων έχουν αρχίσει και διατυπώνονται συστηματικά, θεσμικά και απροκάλυπτα: Η γερμανική «ιδέα» για κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες  στο Αιγαίο, μετουσιώθηκε σε προσχέδιο από την κομισιόν του Γιούνγκερ.Κρατώντας το μαστίγιο (ασφυκτικός οικονομικός έλεγχος- πιέσεις για κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες) και προσφέροντας κάποιο καρότο (χαλάρωση του προγράμματος και οικονομική βοήθεια) το Βερολίνο ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να «κρατήσει» σε ελληνικό έδαφος όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων και να αναλάβει το βάρος ενός προβλήματος το οποίο δεν μπορεί να επιλυθεί, όσα χρήματα και αν προσφέρει η πλούσια Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: