Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ : ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Συνεχίζονται και σήμερα οι εκτεταμένες εργασίες στο πάρκο επί της Ακτής Δυμαίων, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, με στόχο τη διαμόρφωση ενός μεγάλου, ανοιχτού για όλους χώρου αναψυχής. Πάτρα: Tο πάρκο στην Ακτή Δυμαίων "μεταμορφώνεται" σε χώρο αναψυχής (pics)
Ηδη τόνοι χωμάτων έχουν στρωθεί σε μία μεγάλη έκταση στην οποία πριν ήταν σκουπιδότοπος.
Πάτρα: Tο πάρκο στην Ακτή Δυμαίων "μεταμορφώνεται" σε χώρο αναψυχής (pics)Ετσι ο χώρος αναψυχής στα ευκάλυπτα, κοντά στην έξοδο του νέου λιμανιού επεκτείνεται. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο χώρος θα παραδοθεί στους Πατρινούς και θα περιλαμβάνει, γκαζόν, χώρο περιπάτου, χώρο για ποδήλατα mountain, αλλά και για άλλες
δραστηριότητες. Το σημαντικότερο είναι ότι η ανάπλαση του χώρου δεν στοιχίζει το παραμικρό στους πολίτες. Όλα γίνονται από τα συνεργεία του Δήμου. Όπως τόνισε ο κ. Πελετίδης υπό άλλες συνθήκες η ανάπλαση θα στοίχιζε εκατομμύρια ευρώ. Θα απαιτείτο προμελέτη, μελέτη, δημοπράτηση και κατασκευή από εργολάβο. Τώρα στοιχίζει ελάχιστα.

Οι εργασίες προχωρούν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και τώρα διαμορφώνεται ο χώρος με φυτικό χώμα, έτσι ώστε να γίνει δενδροφύτευση, γκαζόν κ.α. Παρόντες στις εργασίες ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης με τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου,  Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Χρήστο Κορδά.

Αμέσως μετά το τέλος των συγκεκριμένων εργασιών, σύμφωνα με τον κ. Κορδά, θα προσκληθούν από τον Δήμο σχολεία, προκειμένου οι μαθητές, να προχωρήσουν μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου σε εκτεταμένη φύτευση, δέντρων, θάμνων, λουλουδιών κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: