Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

Πολλά ακούγονται τους τελευταίους μήνες για την φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Διαβάζω και βλέπω διάφορα, όμως είχα επιλέξει να μην τοποθετηθώ, για να αφήσω μερικούς «δήθεν» αντικειμενικούς να εκτίθενται.
Ως εδώ όμως. Δεν θα ανεχτώ άλλη λασπολογία. Τα πράγματα είναι απλά. Η φορολόγηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης θα γίνεται κλιμακωτά, ανάλογα με τις τάξεις που πηγαίνουν ο μικρός Ορφέας κι ο Φοιβάκος. Και εξηγούμαι.
Για τα επόμενα δυο χρόνια που ο Ερνέστος πηγαίνει στον παιδικό, δεν θα υπάρξει η παραμικρή αύξηση. Μακάρι να μπορούσε να τα κρατήσει η Μπέτυ, αλλά τώρα με τη νέα της δουλειά δεν γίνεται. Ασφαλή είναι προς το παρόν και τα νήπια, αφού ο μεγάλος μου ακόμα δεν έχει πάει πρώτη. Του χρόνου θα ανέβει ο Φ.Π.Α. και εκεί, μέχρι να έρθει ο Ερνέστος.
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Όσο δεν υπάρχει το όνομα Τσίπρα στις παρουσίες, οι φόροι θα ανεβαίνουν. Θεωρώ ότι το μέτρο αυτό είναι το πιο δίκαιο, αφού οι εισφορές θα εναλλάσσονται και όλοι θα κληθούν να καταβάλλουν το αντίστοιχο τίμημα, για το καλό της χώρας.
Ελπίζω πλέον όλες οι παρεξηγήσεις να λυθούν και να χυθεί άπλετο φως για τη διαφάνεια και την ισονομία που απαιτείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ εισάγει νέα ήθη κι έθιμα και σύντομα θα τα αντιγράφουν παντού.
Μέχρι τότε, μπορούν απλά να μας ζηλεύουν.      
tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: