Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ....ΝΕΑ ΠΟΖΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ !!!

Η πόζα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, μπορεί να έκανε αστραπιαία τον γύρο των social media, αλλά δίχασε τη συμπρωτεύουσα, αφού το ζωνάρι στη στολή είχε τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Όμως ο Γιάννης Μπουτάρης, επανόρθωσε.
Όταν η φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη ανέβηκε στο διαδίκτυο, διαδόθηκε αστραπιαία. Χιλιάδες σχολίασαν την κίνηση του Δημάρχου, να «τρολάρει» τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ενδυματολογικές επιλογές των στελεχών του.
Κάποιοι όμως, στάθηκαν στη σημειολογία της εικόνας. Γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης, επέλεξε να ποζάρει μεν ως τσολιάς με φουστανέλα, φορώντας όμως ένα ζωνάρι με λευκές και μαύρες ρίγες, που είναι τα χρώματα του ΠΑΟΚ!Αριστερά, η πρώτη φωτό του Γιάννη Μπουτάρη με φουστανέλα. Δεξιά, η δεύτερη, με το κιτρινόμαυρο ζωνάρι, για να ικανοποιήσει και τους φιλάθλους του ΑΡΗ
Δεν ήθελε πολύ να γίνει η παρεξήγηση. Σύλλογοι φιλάθλων του Αρη από κάθε γωνία της Θεσσαλονίκης, αντέδρασαν αμέσως με ιδιαίτερα επιθετικές ανακοινώσεις, όπου κατηγορούσαν τον Δήμαρχο ότι επιδιώκει να προωθήσει την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.
Ο Γιάννης Μπουτάρης αντέδρασε αμέσως. Και φρόντισε μετά την αρχική φωτογραφία να κυκλοφορήσει και μια δεύτερη, όπου αντικατέστησε το ασπρόμαυρο ζωνάρι με ένα παρόμοιο, κιτρινόμαυρο.  
moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: