Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Ο....ΣΤΑΘΑΚΗΣ Ο....ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ....ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ !!!

Με σφοδρότητα επιτέθηκε στις πτέρυγες της αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις υποθέσεις των υπουργικών «πόθεν έσχες» που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα, πρόσφέροντας πλήρη κάλυψη τόσο στον Γιώργο Σταθάκη όσο και στον Αλέκο Φλαμπουράρη.
«Η ένδεια επιχειρημάτων καταλήγει σε μια σκανδαλολογία. Εσχάτως ανακαλύψατε δήθεν διεφθαρμένους στην κυβέρνηση. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σχοινί. Μην ψάχνετε για εστίες διαφθοράς στην Αριστερά», σημείωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ο έλεγχος και η κριτική πρέπει να είναι στοιχειοθετημένη. «Για να σταματήσει αυτή η άσκοπη συζήτηση θα ξαναπώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα βάλει πλάτες στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Θα λειτουργήσουν οι θεσμοί και δεν θα μείνει κανείς στο απυρόβλητο».
Ο Αλέξης Τσίπρας για την επίμαχη υπόθεση του υπουργικού «πόθεν έσχες» ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα διότι ένας νεοεκλεγείς βουλευτής το 2012 έκανε μια ατελή δήλωση, την οποία διόρθωσε την ίδια χρονιά, δίνοντας με αυτή την φράση πλήρη κάλυψη στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Σταθάκη.
«Να μιλήσουμε για αυτούς που έχουν ποσά που δεν έχουν φορολογηθεί. Να μιλήσουμε για το εκατομμύριο του κ. Τσουκάτου, κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο ελληνικός λαός μας έδωσε εντολή να κυβερνήσουμε και αυτή τη φορά θα κυβερνήσουμε και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν», ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού, ολοκληρώνοντας την ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε προς την αντιπολίτευση κάτω μάλιστα από το ιδιαίτερα έντονο χειροκρότημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν σηκωθεί όρθιοι και επιδοκίμαζαν... Pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: