Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ ΝΕΑ....''ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ'' ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ BREXIT ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Νέα εκστρατεία με στόχο, το λεγόμενο Brexit, την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, ξεκινά και έχει ως τίτλο της το "Vote Leave". 
Η πολυκομματική αυτή εκστρατεία με την υποστήριξη Συντηρητικών, Εργατικών, βουλευτών του αντιμεταναστευτικού UKIP, ευρωβουλευτών καθώς και σημαντικών χορηγών από τον πολιτικό χώρο αρχίζει τη δράση της από σήμερα.
Η εν λόγω εκστρατεία αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά που διοργαώνεται από ευρωσκεπτικιστές, ενόψει μάλιστα του προγραμματισμένου δημοψηφίσματος μέχρι το τέλος του 2017, με το ερώτημα της παραμονής ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ.
Τα μέλη του "Vote Leave" επιδιώκουν την πραγματοποίηση νέας συμφωνίας που θα έχει επίκεντρο το ελεύθερο εμπόριο και τη φιλική συνεργασία με την Ε.Ε.
Το κεντρικό της σύνθημα θα αφορά την εθνική κυριαρχία και κυρίαρχο σλόγκαν της θα είναι το "πάρε τον έλεγχο". Στόχος της να δαπανήσει για τις ανάγκες της περίπου 20 εκατομμύρια στερλίνες.
Από το κυβερνητικό στρατόπεδο, πάντως, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έχει δεσμευτεί πραγματοποιήσει το πολύκροτο δημοψήφισμα για το Brexit έως το τέλος του 2017, χωρίς ωστόσο να έχει ορίσει ακριβή ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: