Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CIA Ο....''ΕΘΝΑΡΧΗΣ'' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!! [ video ]

Θα είναι όντως συγκλονιστική –αν φυσικά ισχύει- η αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα «Kalami» που εκδίδεται από ομογενείς μας στην Αμερική.
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλαν παρουσιάζουν ένα έγγραφο το οποίο, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, είναι «άκρως απόρρητον» και έχει συντάκτη της μυστικές υπηρεσίες της CIA.
Φέρει ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962 και παρουσιάζει τον «εθνάρχη» Κων/νο Καραμανλή να είναι συνεργάτης των ναζιστικών κατοχικών δυνάμεων της χώρας μας και να καταδίδει σ’ αυτές Ελληνες Εβραίους.


Για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της η εφημερίδα παρουσιάζει ένα  link από την ιστοσελίδα της CIA http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57.
Όπως και να έχει πάντως το θέμα, δεν μπορεί να προσπεραστεί έτσι. Το «Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής » πέρα από τις κρατικές επιχορηγήσεις που παίρνει, σιτίζει και γνωστούς δημοσιογράφους.  Αν δεν κάνουμε λάθος διευθύντρια αυτού του Ινστιτούτου είναι η Μαριάννα Πυργιώτη. Δεν μπορεί λοιπόν, να μην πάρει θέση και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτό το δημοσίευμα.





ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην έρευνά του για το βιβλίο που ετοιμάζει με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή, ο συγγραφέας Mitch Fatouros, ("Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises") ανατρέχοντας σε έγγραφα αρχείων της CIA που έχουν αποχαραχτηριστεί, ανακάλυψε το παραπάνω έγγραφο-κόλαφο γιά τον "Εθνάρχη" Κων/νο Καραμανλή      karamanlis                                                             

Μια ακόμα συνωμοσία της CIA που επιθυμεί την διάλυση της χώρας μας είναι κι αυτή.
Την ιστορία του Γερμανού εγκληματία πολέμου Μαξ Μερτέν που έδρασε στην Βόρεια Ελλάδα και φυγαδεύτηκε από τον Εθνάρχη για να «δικαστεί» στην μετα-ναζιστική Γερμανία του ’50 δεν θέλουν με τίποτα να την μάθουν τα συνειδητά αμόρφωτα πρόβατα της νέας Ελλάδας.
Προτιμούν να μηρυκάζουν την «ιστορία» που τους σερβίρουν στο σχολείο. Η αλήθεια τρομάζει και δεν καταπίνεται εύκολα.
Το λοιπόν, όταν κάποιοι Έλληνες δικαστικοί απαιτούσαν την επανέκδοση του Μερτέν από την κυβέρνηση της Βόννης, ο ναζί εγκληματίας πολέμου απείλησε πως θα μιλήσει για όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του τότε Έλληνα πρωθυπουργού Κων/νου Καραμανλή κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής.
Με την εκτόξευση των απειλών, η ελληνική κυβέρνηση έκλεισε αστραπιαία το θέμα που ολοφάνερα έκαιγε και απειλούσε την «εύρυθμη λειτουργία» της μετα-εμφυλιακής και προ-χουντικής δημοκρατίας μας.
Απλά, να προσθέσω ότι την εποχή της Γερμανικής κατοχής ο μετέπειτα Εθνάρχης ήταν 35 χρονών δικηγόρος στις Σέρρες και όχι κάποιο αμούστακο παιδί που δεν ήξερε τι ήταν ο Γερμανός ναζί που του ζητούσε την ανοχή και την συνεργασία.
Κι έρχεται σήμερα το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA και αποκαλύπτει το πώς οι ΗΠΑ πίεσαν το Ισραήλ να αποκρύψει τον ρόλο του παλαιού συνεργάτη των ναζί -και δικό τους πια πρωθυπουργό-επιστάτη στην Ελλάδα- στην εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης Κων/νου Καραμανλή.

                                                               ."ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: