Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ....ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!


Αν είσαι τσούλα αδερφέ μου,ψυχή τε και σώματι,όπου και να "προσφέρεις" τις υπηρεσίες σου...σε νεοφιλελεύθερο μπουρδέλο ή σε μοναστήρι πατριωτισμού, τσούλα θα είσαι πάντα!!!                                                           Όλος ο σουρεαλισμός της ελληνικής πολιτικής σκηνής σε μια ανακοίνωση. Την εξέδωσε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας σε Γενική Απεργία την Πέμπτη 12/11. Θα μείνει στην ιστορία.

“Όλοι και Όλες στην Απεργία και τις Συγκεντρώσεις την Πέμπτη 12 Νοέμβρη
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση. Δείτε το κείμενο της ανακοίνωσης που εξεδωσε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το επίσημο site του κόμματος, έχει ως εξής… 

ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 

oligarxes                                

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως -μετά τον ΣΥΡΙΖΑ- και οι Έλληνες ολιγάρχες θα συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία, ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου. Οι ολιγάρχες θα είναι στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ -μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα- και θα καταγγέλλουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους εαυτούς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μπόμπολας προειδοποίησε τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του πως όποιος δεν απεργήσει αύριο θα απολυθεί.
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν απειλεί μόνο με απολύσεις τους υπαλλήλους του που δεν θα απεργήσουν αύριο αλλά τους ενημέρωσε πως θα παίρνει απουσίες στη συγκέντρωση και όποιος εργαζόμενος δεν κατέβει να διαδηλώσει, θα χάσει την δουλειά του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε πως θα απεργήσει αύριο γιατί κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το λαθρεμπόριο καυσίμων -που πλήττει την διαλυμένη ελληνική οικονομία-, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη να πάρουν επιτέλους θέση.
Οι Έλληνες ολιγάρχες θα κρατούν πανό που θα γράφει «Ανατρέψτε τους ολιγάρχες που μας πίνουν το αίμα – Δεν πάει άλλο», και θα φωνάζουν συνθήματα κατά των εαυτών τους.
Εν τω μεταξύ, οι ολιγάρχες είναι έξαλλοι με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος σκοπεύει να σπάσει την απεργία των ολιγαρχών και θα συνεχίσει να χαζεύει ανέμελα από το παράθυρο του γραφείου του, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.
Κυβέρνηση, ολιγάρχες και λαός θα κατέβουν ενωμένοι στην αυριανή απεργία.
Όλοι μαζί μπορούμε.                                                                                         Pitsirikos

                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: