Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ : ΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ....''ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ'' Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ !!!

Για υποκριτική στάση της Ν.Δ. και με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της τη στιγμή που την χώρα απασχολούν πολλά σοβαρά ζητήματα όπως το ασφαλιστικό, κάνει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ΝΔ κάνει σαν να κατέβηκε στη χώρα με το ελικόπτερο. Χρειάζεται πολύ μεγάλο θράσος από τους 4 εκπροσώπους της Ν.Δ. να φέρνουν για συζήτηση 4 διαφορετικές προτάσεις, να κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος και να καταγγέλλουν προκαταβολικά για τις μειώσεις συντάξεων χωρίς να έχουν να πουν ούτε μια λέξη για την κατάσταση των συνταξιούχων σήμερα. Αυτό είναι θράσος και υποκρισία.
Δεν διευκολύνει το ΣΥΡΙΖΑ η απουσία της αντιπολίτευσης, αντίθετα βοηθάει τη Ν.Δ. να κρύβεται και να μην θέτει καμία σοβαρή αντιπρόταση στα ζητήματα που έχουν τεθεί. Υπάρχει ένα θέατρο μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων. Πού ακούστηκε η αξιωματική αντιπολίτευση να έρχεται στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με 4 υποψήφιους αρχηγούς που ο καθ'ένας έχει και τη δική του πρόταση για το ασφαλιστικό και να πετούν την μπάλα στην εξέδρα κατηγορώντας μόνο το ΣΥΡΙΖΑ.»
Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τάσσεται και παλεύει «Υπέρ ενός κοινωνικά άδικου και μη βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος. Στόχος μας είναι η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, έτσι ώστε δεν θα αποκαθίσταται η βιωσιμότητα του συστήματος για τα επόμενα 50 - 100 χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: