Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ : ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ !!!

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας την πολιτική της απόδοσης ελεύθερων χώρων στους πολίτες της Πάτρας, ξεκίνησε τον καθαρισμό κατ’ αρχήν και τη διαμόρφωση στη συνέχεια, έκτασης πέριξ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που μέχρι τώρα ήταν ένας απέραντος σκουπιδότοπος.
Ο χώρος αυτός των 10 περίπου στρεμμάτων, θα μετατραπεί σε πάρκο και θα αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλης της πόλης, για χρήση.
Σήμερα το μεσημέρι παρών στις εργασίες ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου Χρήστος Κορδάς και σε δηλώσεις του, τόνισε ότι τα έργα όπως αυτό του Νότιου Πάρκου στην Ακτή Δυμαίων, γίνονται από τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα του Δήμου, πράγμα που έχει ξεχωριστή σημασία.
Επίσης επεσήμανε, ότι με την πολιτική της κυβέρνησης, που είναι ίδια με αυτή που εφάρμοζαν οι προηγούμενες, να μην χρηματοδοτούν την αγορά προβλεπόμενων από το Σχέδιο Πόλης κοινόχρηστων χώρων, η ζωή κυρίως στις λαϊκές γειτονιές, στο μέλλον συνεχώς θα χειροτερεύει, πέραν όλων των άλλων και εξαιτίας αυτού του λόγου.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: