Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ......ΕΚΕΙ ??? [ video ]

Με το μήνυμα του Πολυτεχνείου κατά της χούντας των συνταγματαρχών «ψωμί, παιδεία, ελευθερία» να παίρνει νέες διαστάσεις στη σημερινή συγκυρία οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης, χιλιάδες πολίτες θα συγκεντρωθούν και σήμερα μέσα και έξω από τις πύλες του ιδρύματος προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς, αλλά και σε όσους αγωνίστηκαν για την πτώση της δικτακτορίας.Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Τρίτη με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Σήμερα, Δευτέρα, οι πόρτες του ιδρύματος θα είναι ανοικτές από τις 9:30 έως τις 21:00, ενώ αύριο, Τρίτη, από τις 9:30 έως και τις 13:00. Η πορεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:30.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εντός του κτιρίου πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας και γίνονται προβολές ντοκιμαντέρ, αλλά και πλήθος πολιτικών εκδηλώσεων.
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν την Τρίτη, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.      
tvxs.gr | Εδώ Πολυτεχνείο από tvxorissinora    

Ν. Μπογιόπουλος: Υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: