Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ....ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ !!!

Είπε ο πολύς Βορίδης:

«Εάν υπάρχει χρεία συναινέσεως παραιτήστε και επιστρέφουμε στο παλιό καθεστώς χωρίς εκλογές. Στηρίζετε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και προχωράμε από εκεί που το είχαμε αφήσει».

Πίσω από το εύρημα αστεϊσμού προβάλλει ατόφια και ωμά η μακάβρια φιλοσοφία αυτού του ακροδεξιού προφήτη: Η φαιά πραξικοπηματική φιλοσοφία της «συναίνεσης».

Ζητάει συναίνεση ο Βορίδης με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και αυτών των υπολειμμάτων της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (εκλογές).

Να καταργηθεί, δηλαδή η λαϊκή ετυμηγορία που έστειλε τον Σαμαρά στα αζήτητα, να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ, δικτατορικά οι δημοκρατικές διαδικασίες, φέρνοντας πίσω μια κυβέρνηση που καταδίκασε ο ελληνικός λαός κατηγορηματικά: Και στο γκρέμισμά της και στο δημοψήφισμα…

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Δεξιάς και ακροδεξιάς: ΟΧΙ η πτώση αυτής της κυβέρνησης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες (κινηματικές ή και αυτού του αστικού κοινοβουλίου), αλλά η πραξικοπηματική ΠΤΩΣΗ της και η δικτατορική επαναφορά της Δεξιάς!!!

Τα «αριστερά» ανδρείκελα της Κυβέρνησης Τσίπρα λιπαίνουν το έδαφος και σε τέτοιες μακάβριες φιλοσοφίες σαν κι αυτή του Βορίδη.

Και όταν τέτοιες μακάβριες φιλοσοφίες «σηκώνουν κεφάλι», τότε πολύ γρήγορα έρχεται και η οργάνωση αυτών των αντιλήψεων: Και αυτή (η οργάνωση) έργο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι…  
resalto

Δεν υπάρχουν σχόλια: