Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΒΡΟΝΤΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΣΗΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ !!!

Το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό και χάος στο εσωτερικό της. Ο εμφύλιος που ξέσπασε μετά την κυριακάτικη παρωδία θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες ενισχύοντας την εικόνα διάλυσης της συντηρητικής παράταξης.
Όπως έγινε γνωστό  το μεσημέρι της Κυριακής είχαν τηλεφωνική επικοινωνία οι δυο υποψήφιοι αρχηγοί, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δεύτερο να ζητάει από τον πρώτο να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος αλλά και από υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ
Τότε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης "άστραψε και βρόντηξε" απαντώντας με πολλά γαλλικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πληροφορίες λένε ότι η γλώσσα που χρησιμοποιήσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν σκληρή  και μάλιστα "εις άπταιστον... γαλλικήν".
                                                                                        ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ                                                             
Παραιτήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη θέση του  του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας μετά τις δηλώσεις  ου Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο οποίος δήλωσε πως παραιτείται από πρόεδρος του κόμματος, εάν οι συνυποψήφιοι του κάνουν το ίδιο.
Διαβάστε παρακάτω την εμπιστευτ8ική επιστολή                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: