Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΞΥΛΟ [ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ] ΒΓΗΚΕ....ΑΠ' ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ !!!


Τελικώς οι επικίνδυνες δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου σαν αυτές του Νίκου Φίλη εξυπηρετούν μόνο τη Χρυσή Αυγή, και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος έφαγε τόσα μπουκέτα που έκαναν τις ομπρελιές που είχε φάει ο Κωστής Χατζηδάκης να μοιάζουν με το Soupline – ό,τι πιο απαλό μετά τη μαμά.
Αποτέλεσμα εικόνας για ξυλο χατζηδακη
Για όσους δε γνωρίζουν, ο Γιώργος Κουμουτσάκος βρέθηκε χθες στην διαδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι ποντιακές οργανώσεις κατά των δηλώσεων Φίλη αλλά προφανώς κάποιοι χρυσαυγίτες δεν τον θεώρησαν αρκετά πατριώτη και τον άρχισαν στις χοντρές. Ή μπορεί απλά να μην ταίριαζε με την αισθητική τους, όπως θα έλεγε και ο BD Foxmoor.
Προτού συνεχίσουμε, αξίζει να κάνουμε μια στάση στον υπαρκτό σουρεαλισμό που βιώσαμε, Πόντιοι να διαδηλώνουν παρέα με ναζί εγκληματίες που τάσσονται με πάθος υπέρ της Γενοκτονίας των Ποντίων αλλά είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και αποκαλούσαν κάποτε τους Πόντιους τουρκόσπορους. Από κοντά και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι απλά βλαξ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακος μιχελογιαννάκης ποντιος Αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί οι χρυσαυγίτες σαπάκιασαν στο ξύλο έναν μετριοπαθή πολιτικό όπως ο Κουμουτσάκος – στη φωτογραφία βλέπουμε τον μετριοπαθή πολιτικό Κουμουτσάκο αγκαλιά με τα σαλεμένα καρναβάλια.

Τί γιατί; Γιατί αυτό κάνουν. Γιατί είναι φασίστες. Γιατί δέρνουν, μαχαιρώνουν και δολοφονούν. Διαβάστε τη Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού για να καταλάβετε γιατί. Ποιον περιμένατε να δείρουν; Τον Άδωνι και τον Βορίδη;
Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακος μιχελογιαννάκης σε διαδηλωση με ποντιους
Η φασιστική βία δεν κάνει διακρίσεις. Όταν χαϊδεύεις το φίδι, μπορεί κάποια στιγμή να γυρίσει και να σε δαγκώσει.
Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη. Αφού ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέδειξε τους χρυσαυγίτες ως δράστες της επίθεσης εναντίον του, υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον Νίκο Φίλη, λογική που υιοθέτησε και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Φώφη Γεννηματά.
Ξανά μανά ξέπλυμα των φασιστόμουτρων δηλαδή για μερικά ψηφαλάκια.
Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακος μιχελογιαννάκης ποντιος
Ακούστε κάτι. “Λαοσυνάξεις” σαν τη χτεσινή θα είναι πάντα το τερέν των φασιστών, αγαπημένοι Πόντιοι. Και δηλώσεις σαν αυτές του Φίλη βούτυρο στο ψωμί τους, αγαπημένοι προοδευτικοί αριστεροί.
To χτεσινό ξύλο βόλεψε τους πάντες. Φασίστες οι χρυσαυγίτες, άρα δημοκράτες όλοι οι υπόλοιποι. Το γνωστό παιχνίδι.
Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακος σε πορεια μαζι με χρυσαυγιτες
Κατά τα άλλα, έχω να δώσω μία και μοναδική συμβουλή: Το διαβατήριο στα δόντια και όσοι μπορείτε έξω από τη χώρα το συντομότερο δυνατό.

Αυτός ο τόπος έχει αλωθεί από φασίστες και στόκους.

(Ανήθικο δίδαγμα: Όπως όλα δείχνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαμολύσει το μαντρόσκυλο του συστήματος, τους νεοναζί. Το καταλάβατε συριζαίοι ή είστε εντελώς καθυστερημένοι;)                TheThreeMooges

Δεν υπάρχουν σχόλια: