Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ....ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ !!!

Αποτελεί έκπληξη ότι δεν συνέλαβαν τα ΜΑΤ αμέσως αυτούς που χτύπησαν τον Κουμουτσάκο έξω από τη Βουλή. Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν συνέλαβαν τον ίδιο τον Κουμουτσάκο.
Μπέρδεψε τους ΜΑΤατζήδες το γεγονός ότι φαίνονταν καθαρότατα τα πρόσωπο των δραστών. Δεν ήταν κουκουλοφόροι και έτσι φαίνονταν καθαρά ποια χρυσαύγουλα ήταν, γι' αυτό και δεν τους έπιαναν.
Γινόταν ανθρωποκυνηγητό όλη τη νύχτα για να μη συλληφθούν οι δράστες.
Μπροστά στην κατακραυγή όμως ταυτοποιήθηκαν και ΘΑ συλληφθούν από την Ασφάλεια 4 άτομα που -ω! του θαύματος- ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.
Ολοι καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό, ακόμα και οι χρυσαυγουλίτες. Λένε μάλιστα ότι όλοι είναι Πόντιοι, επικεφαλής των οποίων είναι κάποιος Κασιδιαρίδης.Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακοσ ξυλο
Στο μεταξύ συνεχίζεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα η δίκη τους. Η διαδικασία γίνεται με την ταχύτητα του φωτός, αλλά τη νύχτα.
Το ίδιο καθυστερεί και η διαδικασία με τη δίκη του «Noor One» για την ηρωίνη. Πολύ αργή διαδικασία. Πας χρήστης και φεύγεις απεξαρτημένος.
Γενικά ήταν ημέρα επεισοδίων χθες. Επίθεση στον Κουμουτσάκο, άγριο ξύλο Κροατών - Σέρβων για τα ποδοσφαιρικά, στο «Ελ. Βενιζέλος», και εισβολή κουκουλοφόρων στον «Ιανό» για την παρουσίαση του βιβλίου της Μάργκαρετ, που καλά γνωρίζετε το περιεχόμενο..Αποτέλεσμα εικόνας για κουμουτσακοσ ξυλο
Γενικώς είμαστε σε σύγχυση όλοι ή μας κάνουν να είμαστε σε σύγχυση και ασχολούμαστε με αλλότρια. Χθες το βράδυ ψηφίστηκαν τα δεύτερα προαπαιτούμενα. Ούτε κι εγώ ασχολήθηκα, λεπτό. Αργά τη νύχτα, για να δέσει το γλυκό, συνέλαβαν και τον Κουμουτσάκο - πασίγνωστος πια.
Αν συλλάβουν και τον Φίλη, θα ξαναμιλήσουμε για Μνημόνιο....μετά από δύο χρόνια.
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: