Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ : ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ....ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ !!!

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση θα προστατευτεί την πρώτη κατοικία έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την τοποθέτησή του σήμερα το απόγευμα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια ώρα η τηλεφωνική επικοινωνία του Α.Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΕΕ Ζαν Κλοντ Γιουνκερ και τους δανειστές μετατίθεται για αύριο Κυριακή.
«Η κυβέρνηση προχωρά υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της τόσο απέναντι στους εταίρους όσο όμως και απέναντι στον ελληνικό λαό, καθότι η βασική δέσμευση βάσει της οποίας λάβαμε εκ νέου τη λαϊκή εντολή ήταν η προστασία των αδυνάτων και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
«Όπως τηρήσαμε την υπόσχεσή μας για τη Δραπετσώνα, όπως νομοθετήσαμε κόντρα στα συμφέροντα για τις άδειες στα ΜΜΕ, έτσι θα προστατεύσουμε και την πρώτη κατοικία των αδυνάτων»                                                                                            

Παππάς για δανειστές                                          «Η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρα πολύ σαφείς στοχεύσεις. Θα έλεγα ότι θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι δεν είμαστε στην προτεραία κατάσταση. Υπάρχει μια συμφωνία, την οποία έχουμε αποδείξει ότι τιμούμε και θα τιμήσουμε, θα πρέπει και όλοι να μην υπερβαίνουν τα συμφωνηθέντα και τα εσκεμμένα. Και θα πρέπει να έχουν μια λογική η οποία δεν θα θέσει σε κίνδυνο την οικονομική και πολιτική βιωσιμότητα της συμφωνίας. Επειδή η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη, όμως, θα ήθελα να μείνω σε αυτό», δήλωσε ο Ν.Παππάς.                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: