Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο....''ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ'' ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ VOLKSWAGEN !!! [ video ]

Νέες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση του σκανδάλου ρύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο εγκέφαλος της κομπίνας ήταν Έλληνας ιδιοκτήτης ταξί.
Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο γερμανικός κολοσσός παραδέχτηκε την σκόπιμη παραβίαση των περιβαλλοντολογικών όρων μέσω των ψεύτικων μετρήσεων ρύπων για τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, γεγονός το οποίο προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή και έφερε την εταιρεία αντιμέτωπη με το νόμο. Όπως αποκαλύπτεται όμως, όλα ξεκίνησαν όταν ένας Έλληνας οδηγός ταξί επισκέφτηκε το εργοστάσιο της VW  και φρόντισε να συνομιλήσει με τον υπεύθυνο παραγωγής.
«Είχα πάει με τη γυναίκα στη Γερμανία για να επισκεφτώ μια έκθεση αυτοκινήτων. Σκεφτόμουν βλέπετε να αλλάξω ταξί και ήθελα να δω μερικά ντιζελοκίνητα από κοντά. Τα γερμανικά ειδικά τα εμπιστεύομαι, είναι "σκυλιά". Πήγα και στο εργοστάσιο της Volkswagen και έδωσα μερικές συμβουλές σε έναν αδαή εκεί για το πως μπορεί να πειράξει λίγο τους ρύπους στα ντιζελοκίνητα και έκανε σαν να μην τα έχει ξανακούσει ποτέ. Μιλάμε για καλόγριες. Σκέφτηκα να του μιλήσω και για τα πειραγμένα ταξίμετρα αλλά αποφάσισα να μην τον μπερδέψω περισσότερο», περιγράφει ο ταξιτζής, ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Λίγο καιρό μετά την παραπάνω συνάντηση, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε την εφαρμογή των συμβουλών του συμπατριώτη μας, ο οποίος μάλιστα λάμβανε ποσοστό από τα κέρδη της εταιρείας. Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως όλα τα μοντέλα της VW έκτοτε, κυκλοφορούν με ειδική θήκη για το φραπέ και το χαρακτηριστικό κάλυμμα της θέσης του οδηγού.     tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: