Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ....''ΑΜΕΛΗΣΕ'' ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 38 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 800.000 Ε !!!

«Ζάλη» προκαλούν τα κενά που εντοπίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην δήλωση πόθεν έσχες του 2011 του Γιώργου Σταθάκη σε βαθμό τέτοιο που ορατή φαντάζει αυτή την στιγμή η περίπτωση παραπομπής του υπουργού Οικονομικών στη Δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ορκωτοί λογιστές που «ξεψάχνισαν» τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του Γιώργου Σταθάκη βρήκαν, εκτός από το γνωστό «ξεχασμένο» 1 εκατ. ευρώ, χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ και δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες του 2011. Ο εξονυχιστικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές, παράλληλα, αποκάλυψε μεγάλη διαφορά και στα ακίνητα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Σταθάκης «αμέλησε» να δηλώσει 38 ακίνητα, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκονται στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του, πιθανότατα ιδιαίτερης αξίας.
«Ως προς τα ακίνητα, δεν υπάρχει η παραμικρή παράλειψη όσων αφορά τα δικά μου. Ορισμένα αγροτικά ακίνητα της συζύγου μου, τα οποία τελούν υπό δικαστική διεκδίκηση και στα οποία η σύζυγος μου δεν συμμετέχει σε ποσοστό περισσότερο του 3%, έχουν δηλωθεί κανονικά το 2013 και 2014», σημείωσε ο Γιώργος Σταθάκης στην χθεσινοβραδυνή δήλωση του όταν και «έσκασε» το θέμα. Με βάση όμως τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών όμως το ποσοστό συμμετοχής του Γιώργου Σταθάκη στα ακίνητα αρχίζει από 3% και κατά περιπτώσεις αγγίζει το 60%.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης, αποφάσισε να ανοίξουν, αν χρειαστεί, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του υπουργού Οικονομικών, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για εν ενεργεία υπουργό, χωρίς να χρειάζεται νέα απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες. Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: