Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει την υποχρεωτική χρήση κάρτας για τις πληρωμές των υπηρεσιών που παρέχονται στους οίκους ανoχής, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή.
Οι πελάτες των οίκων ανoχής -που τώρα τα λένε «studio» γιατί τα κορίτσια έχουν και καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ είναι και πιο εύκολο να λέει ο πατέρας «η κόρη μου είναι στο studio» Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣγιατί οι άλλοι νομίζουν πως κάνει ηχογραφήσεις- είναι έξαλλοι με την υποχρεωτική χρήση κάρτας στους οίκους ανοχής, γιατί μπορεί να δει η γυναίκα τους τον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας και να αναρωτηθεί τι είναι αυτό το πισωκoλλητό κάτω από τον λογαριασμό του Σκλαβενίτη.
Το υπουργείο Οικονομικών σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει την χρήση κάρτας και στις Ελληνίδες που κάνουν βίζιτες αλλά μια έρευνα των Times του Λονδίνου έδειξε πως οι Ελληνίδες πηδιούνται πια για μια τυρόπιτα, οπότε υπάρχει σκέψη να φορολογηθούν πιο ακριβά το φύλλο, το τυρί και τα αυγά.             ΚΑΙ ΜΙΑ....ΠΟΥΤ'ΑΝΑ ΦΕΡΑΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.                                                    

Κάποτε σε ένα μπουρδελόδρομο οι πουτάνες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά η συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει από κώλο και ασάλιωτα. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν τα λεφτά τους στους νταβάδες.Για λίγο έγινε χαμός. Δεν μπορούσε να επιβληθεί η τάξη διότι οι πουτάνες κατέβηκαν συνασπισμένες και μαζικά. Νόμος ψηφισμένος που να επιβάλει ότι οι νταβάδες έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά ώστε να τα δίνουν στους τοκογλύφους δεν υπήρχε και έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία.


Τα τσιράκια της συμμορίας που ψήφιζαν τους νόμους απείλησαν, κραύγασαν, έβρισαν αλλά δεν έγινε τίποτα.

Απείλησαν ότι θα μείνουν οι νταβάδες από λεφτά άρα θα καταρρεύσει και το σύστημα.

Κραύγασαν ότι θα επιβληθεί ο νόμος ότι και να γίνει, όσες πουτάνες και να μην θέλουν να πληρώσουν.

Έβρισαν τις πουτάνες «Τσαμπατζήδες» και «Ανθιμπουρδελόδρομες».

Τίποτα…Οι πουτάνες δεν πλήρωναν και ζητούσαν επιπλέον να μειωθεί το ποσοστό των νταβατζήδων, να αυξηθεί ο μισθός τους και να πέσουν οι τιμές στα ερωτικά βοηθήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ

Πανικός άρχισε να διασπείρεται από την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση «Δεν πληρώνω τους νταβάδες». Οι τοκογλύφοι σταμάτησαν να χρηματοδοτούν την Μαφία που με τη σειρά της σταμάτησε να πληρώνει τις μίζες στα τσιράκια. Κώλος η κατάσταση.Κανονίστηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων καθηκιών δηλαδή τοκογλύφοι, νταβάδες και τσιράκια (οι πουτάνες έλειπαν επειδή δεν είναι καθήκια και προσφέρουν έργο, και λόγο ύπαρξης, στον μπουρδελόδρομο). Εν τω μεταξύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι το νταβατζηλίκι θα πέσει στο μισό, θα προσεχθεί το περιβάλλον που κινούνται οι πουτάνες και τέλος θα φτιαχτεί παράδρομος ασφαλείας όπου θα πηγαίνουν αυτές που δεν θέλουν να εκδίδονται.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
Η συνάντηση έγινε αλλά κανένας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα προς τις πουτάνες. Οι τοκογλύφοι απαίτησαν για εγγυήσεις ότι οι νταβάδες θα παίρνουν τα λεφτά από τις πουτάνες. Οι νταβάδες ζήτησαν πίστωση χρόνου και χρήματος ώστε να συνεχίσουν να εκδίδουν τις πουτάνες και τα τσιράκια έκαναν έκκληση για συναίνεση μεταξύ όλων των καθηκιών ώστε να παίρνουν και αυτοί τις μίζες τους. Τέλος όλοι συμφώνησαν ότι το καθεστώς πρέπει να παραμείνει το ίδιο αλλά και οι πουτάνες, αφού θα πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι τους ζητείται κάθε φορά, θα πρέπει να δίνουν και κώλο όπου και όποτε απαιτηθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

Τα τσιράκια συμφώνησαν να φτιάξουν νόμο που να προστατεύει τα συμφέροντα των νταβάδων και των τοκογλύφων και υποσχέθηκαν ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο συλλαμβάνοντας όσες πουτάνες διαφωνούν. Η συνάντηση έληξε σε κλίμα χαρούμενο και όλοι μοίραζαν χαμόγελα μετά από αυτή και μίλαγαν για νομιμότητα και πατριωτισμό. Το μήνυμα ήταν πια σαφές : ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ
Το αν θα πετύχαινε ο αγώνας των πουτάνων εξαρτιόταν μόνο από τις ίδιες.Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική. Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

1 σχόλιο:

xristos bellos είπε...

Στο κλέβω. Φανταστικό. Να δούμε πότε θα ξεσηκωθούν οι """"πουτάνες"""".............