Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

''ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΣΗΣ'' ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση προτίθεται να δημιουργήσει Αστυνομία Φύσης για τις προστατευόμενες περιοχές.
Βέβαια, δεν μπορεί να υπάρξει Αστυνομία Φύσης, αφού «άστυ» σημαίνει «πόλη» και πόλη στη φύση δεν υπάρχει, αλλά ας μην το πει κανείς αυτό στον κ. Τσιρώνη, γιατί θα πάθει σοκ και μπορεί να του πει «καλά, δεν θα την λέμε “Αστυνομία Φύσης”, θα την λέμε “Φυσιογνωμία”.
Από κει που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργούσε τα ΜΑΤ, τώρα θα φτιάξει και Αστυνομία Φύσης.
Ένα καλό που έχει η φύση είναι που δεν έχει μπάτσους αλλά πάει κι αυτό. Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Εκεί που θα είσαι αραχτός κάτω από πλατάνι και θα φασώνεσαι με τη λεγάμενη, θα σου πετιέται πίσω από τους θάμνους ο μπάτσος φύσης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σου λέει πως εκεί απαγορεύεται το χαμούρεμα γιατί βγαίνει το σπάνιο φυτό Tulipa Flampourari, οπότε θα σου κόβει ένα πρόστιμο και θα σε στέλνει να φασωθείς παρακάτω -με προσοχή, όμως, γιατί αυτή την εποχή ζευγαρώνουν οι μπεκάτσες και αυτές, σε αντίθεση με εσένα, δεν πρέπει να τις διακόπτουμε στο ζευγάρωμα-, αλλά εσύ, εν τω μεταξύ, θα έχεις ξενερώσει εντελώς, ενώ και η γκόμενα μάλλον δεν θα γουστάρει να παρθείτε με τόσους μπάτσους τριγύρω να σας παίρνουν μάτι.
Η Αστυνομία Φύσης θα ελέγχει τους κυνηγούς αλλά θα ελέγχει και τα ζώα, τα οποία έχουν επωφεληθεί από το γεγονός πως δεν υπάρχουν νόμοι για αυτά και δεν πληρώνουν πρόστιμα και φόρους, και κάνουν διάφορα αίσχη στη φύση, αφού τρώνε, χέζουν, γεννάνε και πηδιούνται όπου γουστάρουν, ενώ αφήνουν και τα σκουπίδια τους παντού.
Όπως δήλωσε ο κ. Τσιρώνης, εκτός από την δημιουργία Αστυνομίας Φύσης, η κυβέρνηση θα βάλει και κάμερες σε όλα τα δέντρα του δάσους, για να ελέγχονται όσοι παίρνουν τα βουνά, αφού δεν είναι λογικό να παίρνεις τα βουνά, οπότε όλο και κάποια παρανομία θα κάνουν μέσα στα πουρνάρια.astinomia fisis

Δεν υπάρχουν σχόλια: