Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ....ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ !!!

Δεν αρκούσε να το πει και να το αναρτήσει στο twitter. Η αγαπημένη αραβική παροιμία του ΣΥΡΙΖΑ, το καραβάνι που προχωρά αγνοώντας τα σκυλιά που γαβγίζουν, έγινε έργο ζωγραφικής και αναρτήθηκε συμβολικά πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο!
Στο έργο κυριαρχεί η εικόνα του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, που τυλιγμένος με ένα μαντίλι δείχνει να ηγείται του καραβανιού που διασχίζει την έρημο, ενώ κάτω αριστερά μια αγέλη σκυλιών με προεξέχον ένα αγριεμένο κανίς, δείχνει να αντιδρούν.
Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του εικαστικού καλλιτέχνη που φιλοτέχνησε ον πίνακα, εικάζεται ότι ανήκει στον λεγόμενο «στενό κύκλο» του Μαξίμου - μάλιστα φήμες θέλουν να είναι ο ίδιος ο λογογράφος του πρωθυπουργού.
Πάντως, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, η εσπευσμένη ανάρτηση του πίνακα πίσω από το πρωθυπουργικό γραφείο, φαίνεται να κρύβει πολιτικό μήνυμα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θα επιθυμούσαν στο μέλλον να χρησιμοποιήσουν τη λυρική παροιμία προς όφελός τους. Σημειωτέον, ότι τη συγκεκριμένη παροιμία έχουν ήδη αναρτήσει στο twitter, με διάφορες παραλλαγές, η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Κοτζιάς.       Moufanet
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: