Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ....''ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!

Κλίμα έντονης ανησυχίας και προβληματισμού επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου, καθώς με το τέλος του έτους ολοκληρώνεται ο δανεισμός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.
Θυμίζουμε ότι το σοσιαλιστικό κόμμα, είχε προχωρήσει σε δανεισμό αρκετών μελών του στο κυβερνών κόμμα, με διετή διάρκεια και χωρίς οψιόν ανανέωσης. Πλέον, στο τραπέζι θα πέσει η ανανέωση του δανεισμού με πιο ευνοϊκούς όρους για το ΠΑΣΟΚ ενώ δεν αποκλείεται την αντίθετη διαδρομή να ακολουθήσουν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία δεν κρίνονται ακόμη έτοιμα να κυβερνήσουν.
«Έχουμε τα καλύτερα φυτώρια, η καλή δουλειά χρόνων φαίνεται», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να συμπληρώνει: «Τους δίνουμε δανεικούς για να πάρουν εμπειρία από πρωταθλητισμό και όταν η παράταξη ορθοποδήσει και παίξει πάλι για το πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος πως θα είναι στη βασική ενδεκάδα».
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αφού πρώτα εκδήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία των δανεικών στελεχών, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της απόκτησης κάποιων εξ αυτών με μεταγραφή. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, από τις αρχές του νέου έτους ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει και τις αμοιβές των υπαλλήλων της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου.
tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: