Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΤΕΨΗ....ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ !!!

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη πως τα «ζευγαράκια που φιλήθηκαν στα θεωρεία της Βουλής έπρεπε να συλληφθούν».
«Ήμουν συνειδητά απούσα. Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή πλέον διάκριση εις βάρος μας. Το είδα ναι, είδα φιλιά και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους», είπε χαρακτηριστικά η
Σ. Βούλτεψη προσπαθώντας έτσι να εξηγήσει την απουσία της από την ψηφοφορία.
Άμεση ήταν και η απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στην εκπομπή Tatiana Live, ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του ήταν το ένα από τα δυο ζευγάρια που φιλήθηκαν, μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης: «Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Είναι Χριστούγεννα και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει. Καλούμαι τώρα να απολογηθώ για ένα φιλί που δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα, μετά από μια εξαντλητική μέρα και μετά από 30 χρόνια αγώνων για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αγαπιούνται και να φιλιούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: