Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΟΙ''....ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ !!!

Τομή στις εκπομπές πολιτικού διαλόγου αναμένεται να αποτελέσει το «Άντε Γειά Αντισυριζαίοι», του Παύλου Πολάκη, όπως ακριβώς αποτέλεσε τομή στις εκπομπές αθλητικού διαλόγου η αντίστοιχη του Τάκη Τσουκαλά.
Φαίνεται ότι η ιδιοσυγκρασία του βουλευτή Χανίων, σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό του χάρισμα, καθώς και το γεγονός ότι «γράφει» ιδιαίτερα καλά στον φακό, ήταν οι αιτίες που οδήγησαν τους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης να του εμπιστευθούν μια ζωντανή βραδινή καθημερινή εκπομπή.
Hδη στην πρώτη εκπομπή, ο Π. Πολάκης έδωσε δείγματα «γραφής» που προοιωνίζουν την επιτυχία του «Άντε Γειά Αντισυριζαίοι», αφού κατάφερε πολλές φορές να κλείσει το τηλέφωνο οργισμένος και να βρίσει σκαιότατα αρκετούς εκπροσώπους της διαπλοκής που κάλεσαν στο studio, ύστερα από εντολή ποιος ξέρει ποιων σκοτεινών κέντρων.
Ο ίδιος πάντως μιλώντας στον «αέρα», είπε ότι θα μείνει όπως είναι χωρίς «ίμαγκ μάκερς» και επιτέθηκε με ακραίους πολακισμούς σε όποιους λένε ότι πήρε αυτή την εκπομπή επειδή τα καλοκαίρια είναι προσωπικός μεταφορέας του πρωθυπουργού με το φουσκωτό του. Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟ                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: