Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

THIS IS A COUP No 2 - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ - ''ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ'' !!! [ video ]

Μέσω της πλατφόρμας Field of Vision κάνει πρεμιέρα σήμερα το δεύτερο μέρος... του πρώτου μέρους του ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Paul Mason που ακολουθεί την 1η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την διαπραγμάτευση. Το ντοκιμαντέρ θα είναι ελεύθερο και τα επόμενα τρία επεισόδια θα μεταδοθούν τις επόμενες 3 ημέρες. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, Theopi Skarlatos και Paul Mason, μετά τα 4 μέρη (περίπου 15 λεπτών έκαστο) θα παρουσιαστεί και μια διαφορετική έκδοση του ντοκιμαντέρ ως μεγάλου μήκους ταινία (75 λεπτών) ενώ από το υλικό που έχει συλλεχθεί εδώ και ένα χρόνο θα παρουσιαστούν πολλά ακόμα βίντεο και αναλύσεις σχετικές με την ελληνική κρίση.
Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ η Theopi Skarlatos και ο Paul Mason ακολούθησαν 4 «ήρωες» της καθημερινότητας (δεν σας αποκαλύπτουμε περισσότερα) αλλά έχουν γίνει και συνεντεύξεις με τους ανθρώπους κλειδιά της διαπραγμάτευσης (Τσίπρας, Τσακαλώτος, Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου) πολλές από τις οποίες δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Το 2ο επεισόδιο του Ντοκιμαντέρ των Paul Mason και Theopi Skarlatos καλύπτει την περίοδο από την 20η Φεβρουαρίου μέχρι πριν την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Το ντοκιμαντέρ ThisIsaCoup χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους πολίτες.
Το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Να πληρώσω ή να μήν πληρώσω».
ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: