Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - IMAGINE ALL THE PEOPLE !!! [ video ]

«Μετά την χθεσινή ανεύθυνη στάση και την αποχώρηση τριών κομμάτων από τη κοινοβουλευτική διαδικασία, με την ανυπόστατη καταγγελία ότι δήθεν το νομοσχέδιο που κατατίθεται με επείγουσα διαδικασία επιβαρύνει δημοσιονομικά και εκτροχιάζει το προϋπολογισμό, δημιουργήθηκαν εξίσου ανυπόστατες εντυπώσεις με κίνδυνο να προκληθούν εμπόδια στην διαπραγμάτευση, αλλά και στο κυβερνητικό έργο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Κατόπιν αυτού ο Πρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε στη Σύνοδο των Προέδρων την συνέχιση της συζήτησης του ν/σ, με την κανονική διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής, στην αρχή του χρόνου. Το νομοσχέδιο ποτέ δεν αποσύρθηκε»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισχυρότερη αυτή τη στιγμή εσωκομματική συνιστώσα, η τάση των «53» του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να… εκραγεί. Ενδεικτικό είναι ότι την προηγουμένη της άτακτης κυβερνητικής υποχώρησης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία το «παράλληλο πρόγραμμα» παρουσιάστηκε σαν…. μέγιστο επίτευγμα της κυβέρνησης.
Ενώ μόλις ελάχιστες ώρες πριν τον εξευτελισμό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης με συνέντευξή του (στον κομματικό ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο») εκθείαζε κι αυτός το «παράλληλο»! Την απόφαση έλαβε ο....πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες αφού είχε ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς Γιάννη Δραγασάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο που είχαν σύσκεψη στην Αθήνα. Οι παρενέργειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναμένονται σοβαρότατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: