Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο....ΣΟ'Ι'ΜΠΛΕ Η....ΣΤΑΜΝΑ ΚΑΙ ΤΟ....ΠΗΓΑΔΙ !!! [ video ]

«Δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας», να αμφισβητεί τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα διάσωσης της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού ότι το Ταμείο δεν παίζει εποικοδομητικό ρόλο.
«Η στάμνα δεν πρέπει να πηγαίνει στο πηγάδι τόσο συχνά μέχρι να σπάσει. Αυτό δεν είναι για το καλό της στάμνας», δήλωσε ο Β. Σόιμπλε μετά την συνεδρίαση του Ecofin και κάλεσε την Αθήνα να επιδείξει εγκράτεια σε αυτή στην συζήτηση. Όπως είπε, το θέμα αυτό θα πρέπει να συζητηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.                                                                                                   
«Ευτυχώς που ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, πασχίζει να κρατήσει την στάμνα γερή», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος στις δηλώσεις του Σόιμπλε. Η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη έχει πια κατανοήσει ποιές απόψεις εξυπηρετεί η κάθε πλευρά, υπενθυμίζοντας ότι αρμόδια για το συμφέρον της χώρας είναι η ελληνική κυβέρνηση.

«Περιμένουμε από το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών να διαχωρίσει την στάση του απο την απαράδεκτα σκληρή στάση του ΔΝΤ. Η Ευρώπη οφείλει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα που την αφορούν μόνη της», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: