Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ....''ΠΑΡΑΛΥΤΟ'' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! [ video ]

Στη διαπίστωση ότι ο χειρισμός της προώθησης του παράλληλου προγράμματος έπρεπε να είναι διαφορετικός κατέληξαν πολλά στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου στη σημερινή σύσκεψη εργασίας στη Βουλή υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν έπρεπε να δώσουμε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να καταγγείλει δημοσιονομικό εκτροχιασμό και να προκαλέσει την ανησυχία των Θεσμών», υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη. Σημειώνουν πάντως πως το παράλληλο πρόγραμμα δεν αποσύρθηκε και θα πάει στη Βουλή μαζί με άλλα νομοσχέδια των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας.
Το αλήστου μνήμης προγραμματάκι της Θεσσαλονίκης περιελάμβανε 10 σπαρταριστά δισ. ευρώ για τους ασθενέστερους. Προτού μεταφερθούν όμως στο αναξιοπαθούν πόπολο μεσολάβησαν οι σκληρές διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων στριμώξαμε στο καναβάτσο τους δανειστές και, καθότι συμπονετικοί, περιορίσαμε οικεία βουλήσει κατόπιν το κονδύλι στα 100 εκατομμύρια, για να μην τους πληγώσουμε περαιτέρω υπομιμνήσκοντας την ταπείνωση στην οποία τους υποβάλλουμε. Πρόκειται για ένδειξη στοιχειώδους ανθρωπισμού.Το 100% μετεβλήθη ούτως σε 80% και σε χρόνο ντετέ έγινε 1%. Τσουρούτικο ξετσουρούτικο, το σχετικό νομοσχέδιο έφτασε στη Βουλή με χρονοδιάγραμμα ψήφισης ώς τα τέλη Δεκεμβρίου και επικοινωνιακή στόχευση να λειτουργήσει σαν πρωτοχρονιάτικος μπουναμάς. Ελα μου, όμως, που στην απογευματινή τηλεδιάσκεψη τα καϊνάρια του Μαξίμου σάμπως να 'δαν συνοφρυωμένους τους εκπροσώπους των εταίρων. Τους πέρασε προς στιγμήν απ' τον νου μήπως η κακή τους διάθεση οφείλεται στην επαναφορά του δέκατου τρίτου και δέκατου τέταρτου μισθού στο Δημόσιο, τις γενικότερες γενναίες αυξήσεις αποδοχών ή τη σεισάχθεια στα «κόκκινα» δάνεια. Αντελήφθησαν εν τούτοις αμέσως μετά πως οι Ευρωπαίοι ξίνιζαν τα μούτρα χρονιάρες μέρες εξαιτίας του παραλλήλου προγράμματος, το οποίο τους έγινε έμμονη ιδέα. Απέσυραν λοιπόν παραχρήμα τις ρυθμίσεις με παρρησία μεγάθυμου ΝΙΚΗΤΗ. SYMPLY THE BEST......ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: