Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ....ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ !!! [ video ]

«Η Ένωση Κεντρώων είναι κόμμα που ταυτίζεται με τον πρόεδρό του Βασίλη Λεβέντη, την υπομονή και τους αγώνες του όλα αυτά τα χρόνια για να περάσει τα μηνύματά του και να κατακτήσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Οι διακηρύξεις του για να σωθεί η χώρα, να βγούμε από την κρίση και να προστατευθούν τα αδύναμα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα μας βρίσκουν σύμφωνους. Άρα ένας διάλογος θα μπορούσε να συμβάλει στην αναγκαία αλληλοκατανόηση». ΑΛΕΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ  
                                                                                                                                              Σε γενικές γραμμές είναι γνωστές οι δραστηριότητες, από τότε που ανέλαβε κυβερνητική θέση, του πνευματικού μέντορα του Τσίπρα, του πάμπλουτου μεγαλοεργολάβου που για χρόνια θησαύρισε παίρνοντας δουλειές του δημοσίου, Αλέκου Φλαμπουράρη.
Βρέθηκε πολλές φορές στόχος των πολιτικών του αντιπάλων.   Επίσης ο πρώην σύντροφος του Αλέξης Μητρόπουλος τον κατηγόρησε δημοσίωςότι χρησιμοποιεί μεθόδους Σικελιανής μαφίας για να εξοντώσει όσους θεωρεί εμπόδιο στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.
Τώρα να παραθέσουμε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς ο γραφικός πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, καθώς και πώς έχουν αντιμετωπίσει τις τοποθετήσεις του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πλεονασμός. Εδώ έχουμε άλλη μια περίπτωση στην οποία ο βούρκος της αστικής πολιτικής βγάζει –έστω και πικρό- γέλιο.
Αλήθεια, αφού ο Α. Μητρόπουλος - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έστειλε τον κυρ Αλέκο να πάει "να γαμηθεί", εμείς που πρέπει να τον στείλουμε αφού κοντεύουμε να καραφλιάσουμε με τις συνεχείς παπαριές που μας λέει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: