Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!

Οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελβετία καλούνται από τις τοπικές αρχές να παραδώσουν όσα αντικείμενα αξίας έχουν στην κατοχή τους. Ως αντικείμενο αξίας ορίστηκε από τις ελβετικές αρχές όποιο αξίζει από 1,000 ελβετικά φράγκα και άνω. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από αυτή την κίνηση θα χρησιμοποιηθούν για την στήριξη των προσφύγων.
Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στη Δανία, όπου και γνώρισε γενική κατακραυγή.
Το πρόγραμμα «10 για 10» του SRF έδειξε μια απόδειξη που ένας πρόσφυγας υποστηρίζει ότι έλαβε μετά που παρέδωσε πάνω από τα μισά λεφτά που του είχαν απομείνει όταν έφτασε στην Ελβετία.
Έδειξε επίσης ένα έντυπο το οποίο δίδεται στους πρόσφυγες το οποίο αναγράφει πως «αν έχετε υπάρχοντα άνω των 1,000 ελβετικών φράγκων όταν καταφθάνετε στα σε ένα κέντρο υποδοχής, είστε υποχρεωμένοι να τα παραδώσετε και να λάβετε μια απόδειξη για αυτά».Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Ο Stephen Fray, μέλος του «Schweizerische Fluechtlingshilfe» το οποίο είναι μια ομάδα που βοηθάει τους πρόσφυγες, δήλωσε για το θέμα πως «είναι αναξιοπρεπές και πρέπει να αλλάξει άμεσα».Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Σύμφωνα με το SRF, η κρατική υπηρεσία μετανάστασης SEM δικαιολόγησε το μέτρο αυτό. Μια εκπρόσωπος τύπου ανέφερε σχετικά πως «Αν κάποιος αποχωρήσει οικιοθελώς μέσα σε διάστημα 7 ετών τότε παίρνει πίσω τα υπάρχοντα του, αλλιώς τα χρήματα που βγαίνουν από αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν τα έξοδα που δημιουργούν». 
Pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: