Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο....ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Κατέβηκε από την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου η παράσταση «Η ισορροπία του Nash» -στην οποία συμπεριλαμβάνονται αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού-, μετά από διαταγή της αμερικανικής πρεσβείας.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ αναφέρει πως το δημόσιο δεν πρέπει να χρηματοδοτεί την τέχνη ενός τρομοκράτη, ξεκαθαρίζοντας πως το δημόσιο πρέπει να χρηματοδοτεί μόνο πολέμους στο Ιράκ με πάνω από ένα εκατομμύριο άμαχους νεκρούς.
Σύμφωνα με την πρεσβεία των ΗΠΑ, η τρομοκρατία πρέπει να είναι κρατική και να έχει εκατομμύρια νεκρούς, αφού είναι λάθος να αφεθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία το επάγγελμα του τρομοκράτη.
Όπως αναφέρει η πρεσβεία των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ είναι υπέρ της ελεύθερης αγοράς σε όλους τους τομείς, εκτός από την τρομοκρατία που πρέπει να είναι κρατική.
Μετά το κατέβασμα της παράστασης που περιείχε αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Σάββα Ξηρού, η αμερικανική πρεσβεία θα ανεβάσει στο Εθνικό Θέατρο το έργο «Ο Ράμπο και τα αδέρφια του» που βασίζεται στο βιβλίο ενός καλού Αμερικανού τρομοκράτη που ξεπάστρεψε το μισό Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση σκέφτεται να προτείνει στον Αμερικανό πρέσβη την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, ώστε να καλυφθεί το κενό του αναντικατάστατου Γιώργου Λούκου.Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
Πάντως, όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες και οι καλλιτεχνικοί συντάκτες που εξεγέρθησαν μετά την απομάκρυνση του Λούκου, έχουν βγάλει τον σκασμό μετά το κατέβασμα της παράστασης στο Εθνικό Θέατρο. Τι έγινε παιδιά, δεν έχει μάσα το θέμα;
Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες παρακολουθούν απαθείς τα τεκταινόμενα, γιατί, αν δεν αντιδράς που σου έχουν κόψει τη ζωή, θα αντιδράσεις επειδή έκοψαν μια θεατρική παράσταση;
Πάντως, είναι μεγάλη τιμή για τους Έλληνες η χώρα τους να κυβερνάται από την Γερμανία και τα θεατρικά τους έργα να επιλέγονται από τις ΗΠΑ.
Γερμανία, Αμερικάνικη Πρεσβεία, Τσίπρας, Μητσοτάκης, ολιγάρχες και λαός ενωμένοι, μπορείτε να τα καταφέρετε.
Καλή επιτυχία!Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: