Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΒΙΝΑ !!!

«Φακάτοι, ανάφτρες και ακατοίκητοι, καλή χρονιά!
Τι μαθαίνω πολεμόχαρη φυλή μου από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο που ήρθε χτες; Καλέ, κάνατε πρόεδρο της Νουδούλας τον Κυριάκο; Το ζαβό παιδί του Δράκουλα; Τον Κούλη; Αυτός δεν είναι Κούλης, αυτός είναι κουλή!
Φακάτοι, την πληγώσατε την κοράκλα του Μητσοδράκουλα. Σαράντα χρόνια την ετοίμαζαν την αλόγα για πρωθυπουργό και ούτε στην καρέκλα του προέδρου δεν θρόνιασε τον απαυτό της.
Φαντάσου να είσαι η Ντόρα και πρώτα να σε σκίζει ο Σαμαράς και μετά να βλέπεις το βλαμμένο της οικογένειας να γίνεται πρόεδρος.
Ούτε στον εχθρό μας, φακάτοι, ούτε στον εχθρό μας. Αν κι εμείς δεν έχουμε εχθρούς, σπάνια φυλή μου. Μόνο δανειστές έχουμε. Χρωστάμε και νεκροί. Σας το λέω, να το ξέρετε, να μην νιώσετε έκπληξη, όταν έρθετε εδώ, νομίζοντας πως αποδράσατε από τα μνημόνια.
Είναι τόσο φαρμακωμένη η Ντόρα, φακάτοι μου, που θα πεθάνει, αν δαγκώσει την γλώσσα της. Θα πιάσει τον Κούλη η αλόγα και θα του πει «Κούλη, δεν θα γίνεις ποτέ ο άνδρας που είναι η αδερφή σου»!
Τώρα το μόνο που μένει, φακάτοι, για να ολοκληρωθεί το αλμοδοβαρικό δράμα είναι να πιάσει ο Τέρης Χρυσός τον Κυριάκο από τους ώμους και να του πει «Μη μιλάς έτσι για την Ντόρα. Αυτή η γυναίκα είναι ο πατέρας σου!»
Φακάτοι, κάνατε και πρωθυπουργό τον Αλέξη τον ελπιδοφόρο.  Και βάλατε και τον Λεβέντη στη Βουλή, για να ελέγχει τον Αλέξη.
Ομολογώ, λεβέντες μου, ότι με ξεπεράσατε. Πήγατε και κάνατε κυβέρνηση τον Συνασπισμό που σας το έλεγα πριν από 20 χρόνια πως αυτό δεν είναι κόμμα, είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα.
Την βρήκαν την καρέκλα λοιπόν και δεν σηκώνονται ακόμα κι αν γυρίσει η καρέκλα ανάποδα και πρέπει να καθίσουν στα ποδάρια της.
Τουλάχιστον, τώρα που τα συνασπιστήρια είναι κυβέρνηση, θα αλλάζουν βρακί κάθε μέρα και δεν θα φοράνε την φανέλα από τα πόδια. Όξω πούστη απ’ την παράγκα!
Πολεμόχαρη φυλή μου, θα σου έλεγα κι άλλα αλλά αφενός δεν θέλω να σε πληγώσω περισσότερο, και αφετέρου με έχουν καλέσει απόψε ο David Bowie και ο James Brown που θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά ντουέτο την Προσευχή του Σπύρου Ζαγοραίου, που σας στέλνει κι αυτός την αγάπη του. Μάκια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: