Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ !!!

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο μέντοράς του Αλέκος Αλαβάνος, μέσα από δηλώσεις του στο TV100 Θεσσαλονίκης και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ροδάκογλου.
«Ελλάδα δεν είναι αυτή που εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας ή ο κύριος Κοτζιάς. Η καρδιά της Ελλάδας είναι εδώ στον Προμαχώνα και στα υπόλοιπα μπλόκα. Η Ελλάδα είναι αυτή που αντιστέκεται που θέλει να επιβιώσει και αυτή που θέλει να ακολουθήσει μια ανάπτυξη. Οι αγρότες να μη το βάλουν κάτω να αντέξουν και να τα θεωρήσουν όλα από μηδενική βάση. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου μήνες από την ανάδειξη του Τσίπρα. Είδα ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια ,συνέπεια και δεν μιλάνε με ανοιχτά χαρτιά. Δεν έχουν σταθερή θέση στην υπεράσπιση των εργαζόμενων χαρακτηριστικό της αριστεράς.
Δεν μπορεί η αριστερά να έχει δώσει νεκρούς για το αγροτικό κίνημα και να έρχεται η κυβέρνηση και να επιβάλλει αυξήσεις σε όλα και την ίδια στιγμή να κάνει συμφωνία για 14 αεροδρόμια με τους γερμανούς απαλλάσσοντας τους απ όλα. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί.
Δεν έχουν επαφή με την κοινωνία και με τον κόσμο που σήμερα υποφέρει και καταδυναστεύεται. Οι άνθρωποι είναι αλλού», σημείωσε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: