Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ....ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!

Την απίστευτη «πρόταση» να χρησιμοποιούν οι γερμανοί αστυνομικοί όπλα κατά των μεταναστών «αν παραστεί ανάγκη» υπέβαλε σήμερα η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος AFD, Φράουκε Πέτρι, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση ακόμη και των ίδιων των ενστόλων, που δήλωσαν κατηγορηματικά πως αρνούνται να φέρουν τη χώρα τους σε ίδια ιστορικά σημεία του παρελθόντος, υπονοώντας σαφώς τη ναζιστική περίοδο. Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι εκτελεστεσ«Έχουμε ανάγκη από αποτελεσματικούς ελέγχους προκειμένου να μην υπάρχουν πλέον τόσοι αιτούντες άσυλο που δεν έχουν καταγραφεί κι οι οποίοι εισέρχονται από την Αυστρία» δήλωσε σήμερα η Πέτρι μιλώντας στην εφημερίδα «Mannheimer Morgen».
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι εκτελεστεσ«Εφόσον καταστεί αναγκαίο» προσέθεσε η ίδια, οι δυνάμεις της αστυνομίας στα σύνορα «θα πρέπει να μπορούν να κάνουν χρήση των όπλων τους, αυτό προβλέπεται από τον νόμο».
«Κανένας αστυνομικός δεν θέλει να πυροβολεί εναντίον ενός πρόσφυγα, ούτε εγώ το θέλω. Ωστόσο ως τελευταία επιλογή πρέπει να μπορούμε να προσφύγουμε στα όπλα», τόνισε.
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι εκτελεστεσ Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Τόμας Όπερμαν, κατήγγειλε «μια απαράδεκτη κινητοποίηση της κοινής γνώμης κατά των προσφύγων» και ο βουλευτής των Πρασίνων Κονσταντίν φον Νοτς έκανε λόγο για «ανεύθυνες» δηλώσεις σε μια χρονική περίοδο που οι επιθέσεις εναντίον των προσφύγων εντείνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: