Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ : ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

«Ανάθεμά με αν ο Τσίπρας ήξερε εκείνο το βράδυ τι χαρτί του έδωσαν να υπογράψει. Πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και τον Βορρά και ότι θα τρομάξει η Μέρκελ, κι όταν είδε ότι έχουν ζάχαρη, αλεύρι και ανθρωπιστική βοήθεια για εμάς τα υπέγραψε όλα, κατέβασε τα παντελόνια ο Τσίπρας ».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ ακόμα και θα πέσει πολύ γρήγορα, σημειώνοντας ότι προχωρά σε ενέργειες «αυταρχικές», όπως τις χαρακτήρισε, και οι οποίες δεν διαμορφώνουν την απαιτούμενη συναίνεση. «Συνομίλησα με αγρότες. Δεν σας περιμένει καλό τέλος με την υπόθεση των αγροτών. Γιατί δεν είπατε τον Σεπτέμβριο ότι φοροδιαφεύγουν οι αγρότες να δούμε τι ποσοστό θα παίρνατε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες έριξε τα βέλη του προς την πλευρά του Νίκου Παππά, λέγοντας πως ο υπουργός Επικρατείας θέλει να βολέψει τα δικά του παιδιά και σημείωσε ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ έχουν δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια. «Με φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο που φέρνει τροπολογίες. Θέλει να λειτουργήσει αυταρχικά. Με φοβίζει ότι δεν έχει αυτογνωσία ότι πλέον δεν εκφράζει τίποτα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λεβέντης, ασκώντας κριτική για τον τρόπο νομοθέτησης της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: