Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗ....ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

Σε κατά μέτωπο επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, πέρασε ο αγαπημένος υποψήφιος του καραμανλικού στρατοπέδου στη Νέα Δημοκρατία, φορώντας το σύμβολο του αγώνα κατά των απολύσεων.
Άλλον ένα θερμό υποστηρικτή, στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αυτή τη φορά, βρήκαν οι πρώην απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που πήραν σειρά να χρησιμοποιηθούν πλέον και ως αιχμή του «καραμανλικού δόρατος».
Μάλιστα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, σε μια προσπάθεια να στείλει στους ψηφοφόρους του μήνυμα υπέρ των αθρόων προσλήψεων στο Δημόσιο της χρυσής καραμανλικής περιόδου, δεν δίστασε να υψώσει το κόκκινο γάντι, σφραγίζοντας έτσι την συμμαχία της πτέρυγας Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα ως προς τη φιλοσοφία της διακυβέρνησης.

Μάλιστα υποσχέθηκε ότι, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, οι καθαρίστριες που έχουν προσληφθεί ως γραμματείς στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα πάρουν μετάθεση στη Βουλή, όπου θα προσφέρουν μόνιμα τις υπηρεσίες τους με το να φωτογραφίζονται μαζί με όποιον θέλει να δείξει πως είναι υπέρ της φιλολαϊκής πολιτικής.
Τέλος ο ίδιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διευκρίνισε πως την περίοδο που αποφασιζόταν από την κυβέρνηση Σαμαρά η απόλυση των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, εκείνος ήταν απασχολημένος με ένα ρακούν και δεν μπόρεσε να διαμαρτυρηθεί στα κομματικά όργανα, όσο θα ήθελε.                  
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: