Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ....ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ???

Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα έχουμε εκατομμύρια ανέργους και θα κλείσουν οι επιχειρήσεις! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;! Έχουμε κοντά 2.000,000 ανέργους και μεταναστεύουν και στη Βουλγαρία οι επιχειρήσεις!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα φύγουν οι νέοι μας μετανάστες! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα επιβληθούν capital controls! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα καταποντιστεί αρχικά το ΧΑΑ! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;! Οι μετοχές είναι πιο φθηνές κι από μία τσίχλα;
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα χάσουμε το ισχυρό νόμισμα που έχουμε στα χέρια μας! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;! Τα χέρια μας είναι άδεια και τα λεφτά στις τράπεζες κατασχεμένα;! (και έξι μήνες δίχως αύξηση του ποσού).
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα μας αγοράσουν bir para μπρε! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;!Υπάρχουν σπίτια που έχασαν το 50%-6
0% της αξίας τους;
Υπάρχουν άλλα πάμφθηνα που κανείς δεν αγοράζει;!

- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή με την υποτίμηση του νομίσματος εκεί που είχαμε πχ 20.000 ευρώ θα είναι αντίστοιχα 13.000,00! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;! Και μέχρι να εξαφανιστούν εντελώς με το χαράτσι, τον ΕΝΦΙΑ, το ΦΠΑ, την υπερφορολόγηση μέχρι να περάσουμε σε χρέος όσοι δεν έχουμε;! Ακόμη κινδυνεύουμε με κούρεμα;!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα μας εγκαταλείψουν οι εταίροι στο προσφυγικό και θα ξεμείνουν εδώ πρόσφυγες και λαθρομετανάστες! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα είμαστε στο έλεος των τούρκων δίχως συμμάχους και τα σύνορά μας δε θα είναι πια τα σύνορα της Ενωμένης Ευρώπης! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη εδώ και δεκαετίες;!
- Αν επιστρέψουμε στη Δραχμή θα βγούμε από το κλαμπ των ισχυρών και δε μας υπολογίζει κανένας! Τι λες τώρα;! Συμβαίνει ήδη;!

Δεν υπάρχουν σχόλια: