Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕ'Ι'ΒΙΝΤ ΜΠΑΟΥ'Ι'....Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάνε μαζί στην κηδεία του Ντέιβιντ Μπάουι.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην κηδεία του Ντέιβιντ Μπάουι, αφήνοντας κατά μέρος τις πολιτικές διαφωνίες τους.
Την πρόταση να πάνε μαζί στην κηδεία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αποδέχτηκε, αφού συζήτησε πρώτα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι θαυμαστής του Ίγκι Ποπ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως, όταν ήταν μικρός, είχε επηρεαστεί πολύ από το στιλ του Ντέιβιντ Μπάουι και βαφόταν με τα κραγιόν και το μέικ απ της Ντόρας, με αποτέλεσμα να τον πιάσει ένα βράδυ ο πατέρας του και να τον σπάσει στο ξύλο.
Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως, όταν ήταν στην ΚΝΕ, θεωρούσε καπιταλιστική υποκουλτούρα την μουσική του Μπάουι αλλά, όταν του έφυγε ο κάλος από τον εγκέφαλο, χόρευε το «Let’s dance» με την Περιστέρα και αισθανόταν πολύ γαμάτος.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμφανιστούν στην κηδεία του Ντέιβιντ Μπάουι με ανδρόγυνο look, για να τιμήσουν την πρώτη περίοδο του καλλιτέχνη και να στείλουν μήνυμα στους Έλληνες πως το Μνημόνιο απελευθερώνει.
Η κοινή παρουσία Τσίπρα-Μητσοτάκη στην κηδεία του Ντέιβιντ Μπάουι δείχνει πως υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης της κυβέρνησης με την Νέα Δημοκρατία στο Ασφαλιστικό και στέλνει αισιόδοξο μήνυμα στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: