Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΡΩΣΙΑ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ISIS !!!

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην Συρία συνεχίζουν να λαμβάνουν ενισχύσεις μέσω της Τουρκίας, κατήγγειλε ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας. «Παρά τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να αποτραπεί ο εφοδιασμός των τρομοκρατών, οι ενισχύσεις προς τους αντάρτες στέλνονται σε τακτική βάση στο βορειοανατολικό τμήμα (σ.σ. της Συρίας) στην επαρχία Λαττάκεια μέσω του εδάφους της Τουρκίας», σημείωσε ο Ρουντσκόι.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πάνω από 300 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, από την Πρωτοχρονιά, πλήττοντας περίπου 1.100 στόχους «τρομοκρατών» σε δέκα επαρχίες.

«Πάνω από 150 πόλεις απελευθερώθηκαν»

Συμπλήρωσε ότι πάνω από 150 πόλεις και χωριά της Συρίας έχουν «απελευθερωθεί» τον τελευταίο 1,5 μήνα, χάρη και στην υποστήριξη που παρέχουν τα αεροσκάφη της ρωσικής ΠΑ στα συριακά στρατεύματα.
«Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2015, οι αντάρτες εκδιώχθηκαν από 134 πόλεις και χωριά και από ακόμη 19 τις πρώτες μέρες αυτού του χρόνου. Η μεγαλύτερη επιτυχία σημειώθηκε στις επαρχίες Χαλέπι, Λαττάκεια, Χάμα, Χομς και Ράκα» διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: