Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ !!! [ video ]

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στέλνει τα ΜΑΤ κατά των αγροτών. Είχε προηγηθεί η υποδοχή που επιφύλαξε στους αγρότες όταν συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, στις 18 Νοεμβρίου 2015.
Τότε ήταν η πρώτη φορά που η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα προβλήματα της αγροτιάς.
Βέβαια, γυρίζοντας το ρολόι τρία χρόνια πριν, θυμόμαστε το ανάλογο ενδιαφέρον που είχε δείξει η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες.Ήταν Φλεβάρης του 2013. Tότε, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση και ο Αλέξης Τσίπρας πήγαινε στα μπλόκα για να καταγγείλει την πολιτική της κυβέρνησης και την επίθεση των ΜΑΤ κατά των αγροτών. Τρία χρόνια μετά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του, τηρώντας όλες τις παραδόσεις, έστειλαν τα ΜΑΤ να περιποιηθούν καταλλήλως τους αγρότες της Θράκης, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.
Και η ερώτηση μας είναι:
Στα παραπάνω πλάνα, είναι σαφές ότι οι δύο από τους τρεις πρωταγωνιστές, δηλαδή οι αγρότες (με τα προβλήματα τους) και τα ΜΑΤ έχουν τον ίδιο ρόλο. Άλλαξε μόνον η κυβέρνηση. Μπορείτε να μας πείτε, ποια είναι η διαφορά;                                
ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: