Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ....ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΡΑ....ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΡΑΒΟΤΟΥΡΚΙΚΟ FUND !!! [ video ]

Στις 29 Νοεμβρίου το 2013 βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην αίθουσα όπου γινόταν η συνεδρίαση για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και την αξιοποίηση του, με σκοπό την διακοπή της

Τα στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαπληκτίστηκαν ενώ μετά πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια με συμβούλους της τότε συμπολίτευσης, που ηγούνταν ο επί πολλά χρόνια περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.Αποτέλεσμα εικόνας για σγουρος γιαννης

Λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης οι τότε  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς συμμετείχαν στο έκρυθμο κλίμα που είχε δημιουργηθεί εντός της αίθουσας ανάμεσα στα δύο τότε στρατόπεδα.

Ο Χάρης Πασβαντίδης συνεργάτης τότε του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, είχε κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη.

Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. Σωτηρόπουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ.
AlfaVita

Δεν υπάρχουν σχόλια: