Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ !!!

Με τρακτέρ τοποθετημένα κάθετα στο οδόστρωμα, αγρότες που διαφωνούν με την διαλακτική στάση των συναδέλφων τους και δεν επιθυμούν καμία διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση, απέκλεισαν σήμερα το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου. Αγρότες από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη που διαφωνούν με τη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό, κλιμακώνουν τον αγώνα τους.
Περιπλέκεται η επικείμενη συνάντηση του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους των αγροτών, καθώς όσοι διαφωνούν επιχειρούν να μπλοκάρουν τους συναδέλφους τους που σκοπεύουν να πάνε στο Μέγαρο Μαξίμου!
Οι εκπρόσωποι των αγροτών που δεν τους εκπροσωπούν οι εκπρόσωποι των αγροτών, αφού ρυμούλκησαν τα οχήματα της αστυνομίας που έκλειναν την Ηρώδου Αττικού τοποθέτησαν κάθετα στο οδόστρωμα τρακτέρ και από το πρωί μοιράζουν τσίπουρο και φασολάδα στους διερχόμενους οδηγούς της Βασιλίσσης Σοφίας.

Μάλιστα όπως δήλωσαν είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν αγρότη να περάσει και να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό ενώ κάλεσαν σε συμπαράσταση και τους κατοίκους της πρωτεύουσας που διαθέτουν λαχανόκηπους να ενωθούν μαζί τους.
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: