Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ....ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ !!!

Αυτό είναι ίσως η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά είναι αλήθεια! Στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου θα απεργούν και οι Λειτουργοί Γραφείων Κηδειών.

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Συντασσόμαστε στον κοινό αγώνα για την επιβίωσή μας.

Αν δεν αντιδράσουμε θα μας τελειώσουν! Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τόπους!

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο και έχει γίνει viral και στα social media , καθώς πολλοί γράφουν πως με το ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κηδείες δεν θα γίνονται.                                                                  ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ                                              
Η Δυτική Ελλάδα και η Πάτρα θα κινηθούν σε απεργιακούς ρυθμούς ενώ έχουν προγραμματιστεί δύο συλλαλητήρια και πορείες.
Το ΠΑΜΕ δίνει "ραντεβού" στις 10.30 στην πλατεία Γεωργίου και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας , στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Όλγας).
Οι συγκεντρώσεις έχουν ξεκινήσει
Στις 10.30 το πρωί στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου προσυγκεντρώνονται οι έμποροι ενώ αγρότες φτάνουν αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, με τα τρακτέρ τους, στο πλαίσιο της σημερινής γενικής απεργίας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας καλεί τα μέλη του να κλείσουν τα καταστήματά τους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Επίσης οι δικηγόροι θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.
Νέα 48ωρη απεργία ξεκίνησαν σήμερα οι ναυτεργάτες και δεμένα θα είναι τα πλοία στο λιμάνι της Πατρας, ενώ δεν εκτελούνται δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.
Στην απεργία συμμετέχει και ο φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, καθώς επίσης και ο Ιατρικός και Οδοντιατρικός Σύλλογος.                                                                                              
Η ΟΕΒΕΣΝΑ καλεί τον κλάδο να κλείσει τις επιχειρήσεις του και τους αυτοκινητιστές να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους. Στις 10 το πρωί κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της στην πλατεία Όλγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: